Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat is arbeidsongeschiktheid? 
Arbeidsongeschikt ben je wanneer je gedeeltelijk of helemaal niet meer kunt werken. Dit kan worden veroorzaakt doordat je (langdurig) ziek wordt of een ongeluk hebt gehad.

Het gevolg hiervan kan zijn dat je minder inkomen of dat je helemaal geen inkomen meer kunt verdienen. Tegelijkertijd blijft je hypotheek en andere vaste lasten wel gewoon doorlopen en moeten dus ook gewoon betaald worden.

Voorkom grote financiële problemen
Voorkom grote financiële problemen door een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zo’n verzekering keert uit wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Je kunt zelf bepalen voor welk bedrag je je wilt verzekeren, dit hangt natuurlijk ook af wat zo’n verzekering gaat kosten per maand.

AOV
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering korten we af naar AOV.

De premie van een AOV is onder andere afhankelijk van leeftijd, beroep, het arbeidsongeschiktheidcriterium en de hoogte van de uitkering.

Een AOV sluit je meestal af in combinatie met een overlijdensrisicoverzekering.

Vraag Hypotienda naar meer informatie afhankelijk van jouw situatie, wij berekenen vrijblijvend de premies voor je!

Acceptatienormen
Mensen met een gezondheidsprobleem kunnen bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te maken krijgen met uitsluitingen, premieverhoging of zelfs weigering van de verzekering. Vraag Hypotienda naar de acceptatienormen.

TIP!

  1. Vergelijk verschillende aanbieders voor het afsluiten van een verzekering. Voorwaarden en premies kunnen erg van elkaar verschillen.
     
  2. Lees altijd goed de kleine lettertjes van de polis, zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan op het moment dat je het nodig hebt.
     
  3. Vang je hypotheek en andere lasten op als je arbeidsongeschikt wordt door een AOV af te sluiten!
     
  4. De premie kan fiscaal aftrekbaar zijn.

 

offerte aanvragen

 

Spanje Zorgverzekering

Contactgegevens Hypotienda

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:
         info@hypotienda.com