Klantervaringen

Tevreden klanten zijn het succes van Hypotienda. Wij zijn erg trots op de aanbevelingen en positieve ervaringen die onze klanten hieronder schrijven. 

Heeft u ervaring met Hypotienda die u met ons wilt delen? Stuurt u dan een email naar Hypotienda.

Patrick Laenens (augustus 2015)
Wij zijn reeds een aantal jaren zeer tevreden klanten bij Hypotienda, en onlangs nog zijn wij weer op een super efficiënte manier begeleid bij het afsluiten van een auto-en hospitalisatieverzekering. En vriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel !! Echt een aanrader.

Sjako van de Merwe, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Onlangs had ik schade aan mijn auto in Spanje en da's uiteraard toch een beetje lastig in een ander land.
Maar gelukkig ben ik verzekerd bij Hypotienda dus kwam alles snel op zijn pootjes terecht. Het schadeformulier naar hen gemaild en binnen een week was ook de auto al weer gerepareerd. Alles vriendelijk, vlot en adequaat geregeld!

R.H.van Arnhem, autoverzekering bij Hypotienda (augustus 2015)
Sinds ongeveer een half jaar heb ik een autoverzekering bij Hypotienda. Dit ging super makkelijk en snel en alles on-line. Ook het overschrijven van de verzekering naar een andere auto ging wederom snel en gemakkelijk.

Ook het vertrouwen in de klant blijkt "groot" te zijn bij Hypotienda. En..... de prijzen zijn zeer schappelijk. Normaal ben ik niet zo´n grote fan van verzekeringsmaatschappijen en banken, maar in dit geval kan ik alleen maar positief zijn, goede en snelle service, persoonlijke benadering, scherpe prijzen. TOP dus.

Peter Schot, autoverzekering bij Hypotienda (juli 2015)
Op 22 juli is bij ons tot volle tevredenheid een een gebarsten ruit vervangen. De leverancier van de ruit en de aannemer hebben keurig werk afgeleverd. Hartelijk dank voor de bemiddeling voor deze werkzaamheden door Hypotienda en het volgen hiervan door Chantal van Hypotienda.

Klantnaam wordt niet gepubliceerd (juli 2014)
Vanuit Nederland legden wij contact met Hypotienda, gevonden via een website met informatie over emigratie.
Vanaf het begin zijn wij erg fijn geholpen door alle lieve dames op het kantoor. Na aankomst in het zonnige Spanje dronken wij bij hun op kantoor een gezellig kopje koffie. Een fijn welkom !

Alle verzekeringen zijn goed en voordelig afgesloten. Hun begeleiding was ook erg prettig omdat er in Spanje nogal eens iets verkeerd gaat met de post of de afschrijvingen.

Daarnaast wordt er in Spanje veel meer papier over en weer gestuurd dan in Nederland. Fijn om dan de dames van Hypotienda aan je zijde te hebben !

Toen onze zoon naar de EHBO moest, werden we onderweg door Sandra Thissen telefonisch begeleid naar de snelst bereikbare EHBO post. Superfijn ! Wij kunnen Hypotienda echt aanbevelen.

Marian de Reus (juli 2014)
In verband met opzegging van mijn ziektekostenverzekering en het verhuizen naar Spanje kwam ik via via in contact met Hypotienda in Marbella. Ilse werd al snel mijn contactpersoon en ik kan niet anders zeggen dat ik door Ilse keurig ben geholpen met het vinden van een goede verzekering. Vanwege haar enthousiasme en goede adviezen hebben we inmiddels diverse andere verzekeringen bij Hypotienda afgesloten en hebben wij inmiddels ook kennis gemaakt met haar team. Een team van enthousiaste dames die je keurig te woord staan; je mail binnen 24 uur beantwoordt en dat allemaal in het Nederlands; en dat is vooral fijn als je de taal niet of nog niet helemaal machtig bent. Hypotienda dus!

Klantnaam wordt niet gepubliceerd Altea (4 augustus 2014)
Na een nare inbraak ervaring heeft Hypotienda de gehele verzekeringskwestie zeer goed en professioneel afgehandeld. Geen handje klap maar gewoon snel, fair en vooral persoonlijk geregeld. Daarnaast is het toch fijn om in Spanje een goede back-up te hebben waar de mensen je eigen taal spreken, zeker als je in een emotioneel situatie beland bent. Al met al: Top gedaan Sandra! Thanks.

Henk 23 juni 2014
Topservice! In een land waar je de taal (nog) niet machtig bent is het heel fijn om in je eigen taal een verzekering te kunnen regelen. De medewerkers zijn vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen.

Een absolute aanrader!

Klantnaam wordt niet gepubliceerd 23 juni 2014
Bedankt voor het prettige telefoongesprek. Tot nu toe ben ik vlot, correct en zeer plezierig benaderd. Kortom prettig professioneel. We zijn er nu aan toe om ook onze huisverzekering tegen het licht houden bij jullie. 

Michel Peters uit Marbella (18 juni 2014)
Wij willen Ilse en het hele hypotienda team bedanken bij de hulp en de afwikkeling van ons ongeluk op weg van Nederland naar Spanje. Stilstaand op de vluchtstrook vlak voor Antwerpen voor het melden van een zojuist plaatsgevonden ongeluk, werden wij zelf in de flank aangereden. De auto was dermate beschadigd dat wij onze reis niet voort  konden zetten. Vluchten naar Spanje werden geregeld, auto naar Spanje terugvervoerd en bij onze garage in Marbella gerepareerd. Tijdelijk werd ons een huurauto ter beschikking gesteld.  

Tot aan het laatste stuk eigen risico hebben zij met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij bemiddeld.  Alles naar onze volle tevredenheid, ook bij een ongeval in het buitenland is de begeleiding van hypotienda TOP. 

Antoon van Vugt (13/5/2014)
Graag wilde ik een referentie schrijven wat hypotienda heeft betekend voor mij en mijn gezin. Zeven maanden geleden zijn wij begonnen met de aankoop van een appartement in Spanje. De eerste 6 maanden ben ik bezig geweest met verschillende bemiddelaars om een hypotheek te verkrijgen in Spanje. Helaas kwam het steeds niet tot een akkoord om verscheidene redenen. Ik kwam via een kennis in aanraking met Hypotienda toen wij eigelijk de hoop al hadden opgegeven.

Bij Hypotienda vertelde ze me dat er zeker wel mogelijkheden waren om het voor elkaar te krijgen, zodoende besloten ik en mijn vrouw om het nog maar een keer te proberen.  Het contact liep zeer vlot en met welke vragen we ook kwamen er was steeds zeer snel antwoord, wat wij super aangenaam vonden. Wij kregen de hypotheek zeer snel rond wat weer aangeeft dat Hypotienda over zeer veel knowhow en de juiste relaties beschikt. Wat verzekeringen betreft zijn wij ook zeer adequaat begeleid en geholpen.

Wij zijn net terug van onze aankoop en hebben nu al weer heimwee om terug te gaan. Bij deze bedanken wij het hele team van Hypotienda!!!!

Joyce van Ombergen-Jong en Joost Jong (Alhaurín el Grande)
Wij zijn inmiddels alweer bijna 6 jaar klant van Hypotienda. In eerste instantie hebben we onze hypotheek via hen geregeld. Naar volle tevredenheid! Wat was het fijn om dit in onze eigen taal te kunnen doen, toen we de Spaanse taal nog minder machtig waren dan nu. Inmiddels lopen ook een aantal verzekeringen via Hypotienda.

We zijn zeer tevreden over de service. Het team van Hypotienda denkt mee en geeft gegarandeerd antwoord op vragen via de mail binnen 24 uur. En …. service ´with a smile´!

Jan-Hendrik Visser (7/4/2014)
Graag wil ik mijn positieve ervaring met Hypotienda op jullie webpagina zetten maar daar is geen link voor aanwezig. Dus nu op deze wijze. Je mag mijn naam gebruiken.

" Op 5 februari 2014 bij thuiskomst lag ons chalet overhoop, INBRAAK! Zoek dan maar je polis. Hypotienda gebeld en Sandra had al snel de polis gevonden en REALE geïnformeerd. De aangifte bij Guardia Civil verliep snel zodat wij de taxateur (perito in Spanje) zowel een kopie van de aangifte als onze schade en vermissing lijst met foto's konden overhandigen. 
Binnen een maand heeft REALE keurig uitgekeerd en via Sandra ontvingen wij de gedetailleerde lijst van de claimuitkering.  Behalve de rommel opruimen en alle documenten en administratie weer ordenen (ook eindelijk weer eens gebeurt) hebben wij er verder geen omkijken naar gehad.

Onze dank aan Hypotienda en met name aan Sandra.

Anne Claus (19/2/2014)
Ik heb in het verleden ook al beroep op jullie moeten doen en ik ben echt altijd zeer aangenaam verrast geweest door jullie meer dan correcte dienstverlening. Ik vertel dit vaak aan vrienden en familie en die zijn altijd verwonderd dat dit behoort tot mijn gewone verzekering! Echt een fantastische dienstverlening doen jullie en ook het feit dat je in je eigen taal in momenten van nood geholpen wordt, is niet te onderschatten, want in paniek is het zo al moeilijk genoeg om uit je woorden te geraken.

Vervolg verhaal Anne Claus

Besta Sandra
Ik heb er absoluut geen probleem mee dat het verhaal op de website komt want ik kan het niet genoeg herhalen, had ik niet de helderheid van geest gehad dan hadden wij daar ook de hele nacht gezeten. Ik heb zelf ook de 112 gebeld en kreeg inderdaad alleen maar een discussie of ik in Frankrijk of in Spanje was (was uiteindelijk in Spanje) en daarna heb ik niets meer gehoord. Dus zonder jullie tussenkomst zag het er daar toch niet goed uit.

Met de hond gaat het nu beter, maar hij is, net als ik een week flink ziek geweest.

Ik heb in het verleden ook al beroep op jullie moeten doen en ik ben echt altijd zeer aangenaam verrast geweest door jullie meer dan correcte dienstverlening. Ik vertel dit vaak aan vrienden en familie en die zijn altijd verwonderd dat dit behoort tot mijn gewone verzekering! Echt een fantastische dienstverlening doen jullie en ook het feit dat je in je eigen taal in momenten van nood geholpen wordt, is niet te onderschatten, want in paniek is het zo al moeilijk genoeg om uit je woorden te geraken.

Maar ik vraag me toch af of een noodnummer het kan maken om wel contact mee op te maken, maar je dan laat zitten omdat ze geen akkoord onderling kunnen vinden van welke kant ze dienstverlening sturen!!! Uiteindelijk zijn de Franse sneeuwruimers ons komen bevrijden uit de sneeuwmuur die ingezakt was.

In ieder geval, mijn oprechte felicitatie voor jullie snelle optreden en in ieder geval ook om daarna nog een mailtje te sturen om te horen hoe het gaat en afgelopen is, dit heeft me ook heel aangenaam verrast! Reden te meer waarom ik niet inzie waarom mijn naam niet zou mogen gebruikt worden, het kan ook andere mensen overkomen en een naam bij een verhaal geeft meer betrokkenheid!

Proficiat aan héél jullie team!

Met vriendelijke groeten
Anne Claus 

Arjan en Adrie Aarsen (18/2/2014)
Hypotheekbegeleiding door Hypotienda:
Bedankt voor je inzet en enthousiasme waarmee je ons ondersteund hebt. Het was een hele onderneming, maar we zijn blij dat we de stap toch gezet hebben. Er komt nog een hoop administratie bij kijken, maar dit is inmiddels is alles duidelijk. Nu maar snel inrichten en genieten. Super begeleiding! Bedankt!!

Pim en Simone Vromans (23/10/2013)
Een huis kopen, een hypotheek afsluiten is in je eigen land al een belangrijke en ingewikkelde zaak.  Andere taal en wetgeving maken het in het buitenland nog complexer. Het is dus wel zo prettig en waardevol als  iemand met veel lokale ervaring  in je eigen taal je over deze materie kan adviseren. 

Saskia van Hypotienda heeft ons met expertise en enthousiasme in dit proces begeleid. Haar persoonlijke aandacht voor feed back, continue informatie over de voortgang van de procedure en haar persoonlijke begeleiding was opvallend te noemen. Doet meer dan wat ze noodzakelijkerwijs moet doen, hetgeen rust en vertrouwen geeft. Wat ons betreft een aanrader.”

Lilian en Leonardo (oktober 2013)
Bij de aankoop van ons appartement op Mallorca heeft Saskia en haar team van Hypotienda ons begeleid. In Spanje gaat het kopen van een huis net even anders dan in Nederland. Het is prettig om iemand te hebben waarmee je goed kunt overleggen in het Nederlands, die de Spaanse terminologie meester is en weet hoe je met de Spaanse bureaucratie moet omgaan.

Ze hebben ons snel en professioneel geholpen om alle zaken rond hypotheek en verzekeringen te organiseren en adviseren. De communicatie is open, eerlijk en persoonlijk. Ook hebben ze een groot netwerk waardoor ze ons ook hebben kunnen doorverwijzen naar de goede verschillende partijen. Wij zijn dan ook blij dat wij Hypotienda hebben gevonden op het internet en zeer tevreden met het resultaat.

Wij kunnen Hypotienda dan ook van harte aanbevelen voor hypotheken, verzekeringen en begeleiding van vastgoed transacties in Spanje.

Erik Faes (7/10/2013)
Bij het opzoek gaan naar een geschikte autoverzekering, hebben we verschillende aanbiedingen onderzocht en zijn we tevens via een vrienden advies terecht gekomen bij Hypotienda. 
Dit was een schitterende ontdekking want, zelfs zonder ons te verplaatsen, de service die geboden werd, was efficiënt, zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en vooral zeer snel, zodat we met onze auto op een minimum van tijd en met de nodige documenten, de weg op konden. Bovendien werd dit alles in een feilloos Nederlands gecommuniceerd, wat zowel het vertrouwen als het begrijpen sterk ten goede kwam.

Het warme onthaal en de uitstekende service van Chantal Faessen en de andere medewerkers, kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

G. Jansens (3/10/2013)
Op een website voor Nederlanders die naar Spanje gaan emigreren ben ik uitgekomen bij Hypotienda. Mijn contactpersoon was een erg vriendelijke vrouw. Ik stelde een aantal vragen mbt tot een autoverzekering en een ziektekostenverzekering. Binnen een werkdag had ik al antwoord op mijn vragen. Zodoende kon ik op de dag dat ik mijn auto gekocht had hem direct laten verzekeren. Twee dagen later heb ik het geld kunnen overmaken en blij met het vertrouwen dat Hypotienda mij gegeven heeft. Goede service in mijn eigen Nederlandse taal.

Erg tevreden.

Wim en Trees Steenbeek (14/3/2013)
Wij zijn zeer tevreden met de bemiddeling van Hypotienda afdeling verzekeringen en het voelt vertrouwd om te kunnen communiceren in het Nederlands met de vriendelijke dames op kantoor. 

Patrick en Fons (16/12/2012)
In september hebben wij besloten een appartement aan te kopen in Marbella. Eenmaal beslist blijft het een grote stap in het onbekende. Daarom besloten wij beroep te doen op de diensten van Hypotienda. Saskia en haar team hebben ons echt perfect en zeer professioneel begeleid en dit zowel naar de Spaanse bank toe, als op verzekeringsvlak. 

Het is werkelijk aangenaam om in je eigen taal alles vlot kunnen te laten verlopen dank zij hun steun. Alle vragen, die er tenslotte veel zijn, werden altijd vriendelijk beantwoord. Service is voor hen geen ijdel woord, maar dagdagelijkse praktijk !

Een aanrader voor iedereen !!

Anita Gunneweg (24-10-2012)
Toen ik gisteren om half 5 opbelde omdat mijn Opel Corsa niet meer startte: ik kreeg Muriel aan de telefoon.

Ze heeft me uiterst vriendelijk geholpen en heeft zelfs nog, voordat ze om half 6 naar huis ging, gebeld of alles verder goed was! En dat voor iemand die net bij jullie begonnen is, zoals ik begreep. Ik vind het belangrijk om óók dit soort berichten even te sturen, nogmaals, dank voor de geboden hulp.

Melanie & Michel (4/9/2012)
Sinds maart 2012 wonen wij in Vejer de la Frontera. Bij een emigratie horen nu eenmaal een heleboel zaken die je moet regelen. Een van de belangrijkste dingen is toch wel om je goed te verzekeren. Dankzij Hypotienda is dit uitstekend gelukt! Omdat wij niet écht in de buurt van Marbella wonen, heeft Ilse toch alle tijd vrijgemaakt om ons over de diverse verzekeringen te informeren en adviseren.

Uiteindelijk hebben we dan ook alle verzekeringen bij Hypotienda ondergebracht want hoe goed je Spaans ook is, het blijft prettig om in je eigen taal te woord te worden gestaan. Kortom: Hypotienda is een échte aanrader.

offerte aanvragen

Antoinette Koster (30/8/2012)
Als je zoals ons op het platteland van Spanje woont kunnen (mede door de taal barriere- men spreekt hier ´plat´ Andalusisch) dingen die in Nederland makkelijk te regelen zijn zoals een zorg- en een auto verzekering een hele uitdaging zijn. Je loopt hier minder makkelijk bij een spaanse verzekerings agent naar binnen dan dat je in Nederland gewend zou zijn. Wat een verademing was het vorg jaar dan ook om binnen een dag een zorgverzekering bij Hypotienda af gesloten te hebben.Makkelijk, gewoon via de mail de mogelijkheden door gelopen én een scherpe offerte gekregen.

En wat is er fijner na aankoop van een nieuwe auto binnen 2 uur de autoverzekering geregeld te hebben, en je in auto weg kunt rijden met gevoel een goede verzekering te hebben?

Kortom, door de snelle, vriendelijke én proffesionele service hier een tevreden klant!

Spanje Zorgverzekering

Contactgegevens Hypotienda

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com