Over ons

Deze website is eigendom van Hypotienda. 

Hypotienda is in 2004 opgericht door Saskia Gruijters. Saskia heeft HBO Small Business in Haarlem gestudeerd en is daarna bij de Rabobank op de hypotheekafdeling gaan werken. Al snel verruilde zij het koude Nederland voor het warme Spanje en sindsdien onderneemt zij succesvol in Spanje.

Erkend verzekeringsagentnn
Hypotienda is een erkend verzekeringsagent. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken ook via het systeem van de verzekeringsmaatschappij. Offertes en polissen kunnen wij zelf uitdraaien waardoor wij snel en efficient kunnen werken.

Het team
Het team van Hypotienda bestaat uit Nederlands sprekend personeel. Hierdoor kun je gemakkelijk contact opnemen met ons in je eigen taal. Wij communiceren met de verzekeraars in het Spaans en geven terugkoppeling in het Nederlands.

Omdat wij in Zuid Spanje gevestigd zijn is het niet altijd mogelijk om persoonlijk met ons kennis te maken. Dat is geen probleem, wij onderhouden de meeste contacten met onze klanten via telefoon en email. 

Je kunt ons altijd telefonisch bereiken van maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Wij houden geen siesta en zijn de hele dag geopend. Op vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Facebook - Wie is wie?

Ilse Burggraaf
ilse@hypotienda.com

Kantoormanager
Advies & beheer verzekeringen

Ilse is geboren in Breda en na haar studie is zij afgereisd naar Amerika om daar te gaan werken. Na 5 jaar buiten Europa gewoond te hebben, koos zij Spanje als haar nieuwe woonland. In no time heeft Ilse de taal perfect leren spreken en is ze dol op het warme klimaat. 


Met haar man en dochtertje geniet zij van de natuur en het buiten leven in Spanje. De beste manier van ontspannen is een lekkere BBQ met vrienden of een weekendje weg de binnenlanden van Spanje in.

Sinds 2007 is Ilse werkzaam bij Hypotienda en inmiddels is zij ook mede eigenaar. Het opzetten van onze verzekeringsafdeling heeft zij met veel succes gedaan, samen met haar team zet zij zich elke dag met veel plezier en overgave in voor haar klanten.

Chantal Faessen
chantal@hypotienda.com

Advies & beheer verzekeringen
Schadeafhandeling 

Chantal is geboren in Malaga en opgegroeid in Venlo. Het Spaanse bloed kruipt waar het niet gaan kan en Chantal verhuisde in 1998 weer terug naar Spanje. Door haar Sevilaanse moeder heeft zij een echte Spaanse tongval en gaat zij ieder jaar traditiegetrouw naar de Feria met een echte Vestidor de Flamenco.

Sinds november 2012 werkt Chantal bij Hypotienda en dit bevalt haar naar eigen zeggen zeer goed,
´We zijn net een kleine familie´.

Chantal behandelt onder andere de schade claims bij Hypotienda. Persoonlijk begeleiding is bij Chantal gegarandeerd. Zij doet haar werk met veel enthausiasme en toewijding.
 Saskia Grujters
Melanie Enneking
melanie@hypotienda.com

Advies & begeleiding hypotheekaanvragen 

Melanie is het jongste lid van ons team. Geboren in Emmerich, Duitsland en in Nederland International business gestudeerd. Na haar studie heeft zij voor grote bedrijven zoals Shell gewerkt en in 2009 verhuisde zij naar Spanje. In eerste instantie zonder plan maar al snel had zij door dat het leven in Spanje haar wel erg goed beviel en smeedde zij plannen om langer te blijven. Met haar mediterrane uiterlijk past ze zich gemakkelijk aan. 


Bij haar vorige werkgever Ocean Ocean club heeft zij een groot internationaal netwerk opgebouwd en werkt zij het liefste met verschillende mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. 

Bij Hypotienda is Melanie verantwoordelijk voor hypotheekadvies en begeleiding van onze internationale klanten. Op een professionele wijze doet zij dit met humor en overtuiging.

 

 

Saskia Gruijters
saskia@hypotienda.com

Eigenaresse Hypotienda
Marketing
Advies & begeleiding hypotheken

Saskia is geboren in Nijmegen, opgegroeid in Zeist, gestudeerd in Haarlem en vrijwel direct na haar studie Small Business naar Zuid-Spanje verhuisd.

Vanuit haar ervaring als financieel adviseur en marketing specialist onderneemt zij succesvol met haar onderneming in Spanje.

Naast alle drukte van het ondernemerschap besteedt Saskia haar vrije tijd aan yoga. De belangrijkste eigenschappen voor succes in haar leven is authenticiteit en het volgen van haar intuïtie. Saskia is zeer energiek, vrolijk en creatief. Zij houdt van avontuur in haar leven en variatie in haar werk.

 

 

 Cindy Wijts

Cindy Wijts
cindy@hypotienda.com


Administratie
Advies & beheer verzekeringen

Cindy is geboren in Maastricht. Ze verhuisde in 2006 naar de Costa del Sol, en is sinds in 2010 moeder van een dochter geworden. In haar vrije tijd is ze erg druk met haar gezinsleven en als het ervan komt pakt ze een goed boek.

Samen met haar vriend en dochter zijn ze vaak op de stranden van Tarifa te vinden. 

Cindy heeft in Nederland als inkoopster in de mode van exlusieve kleding gewerkt. Hiervoor reisde Cindy regelmatig vanuit Maastricht naar Parijs, Brussel en Amsterdam.

In Spanje heeft zij de afgelopen jaren verkoop en administratiewerkzaamheden gedaan. Ze is blij dat ze nu in een Nederlands team met Nederlandse klanten werkt.

Sinds oktober 2014 is Cindy werkzaam bij ons.

Sandra Thissen
sandra@hypotienda.com

Advies & beheer verzekeringen
Schadeafhandeling

Sandra is geboren en getogen in het Noord-Limburgse plaatsje Tegelen. Ruim 17 jaar geleden, na het afronden van haar opleiding, is ze vertrokken naar Andalusië. Ze woont daar samen met haar man en twee dochtertjes.

Na veel werkervaring in Spanje te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers is ze nu bijna een jaar werkzaam bij ons team. Sandra is dol op haar kids en trekt er regelmatig met hun op uit. Een aantal keren per jaar vliegt ze even naar "haar Limburg" toe.

Naast het drukke moederschap leest ze graag een goed boek en houdt van eten! Een paar steekwoorden: aardig, attent, enthousiast en een doorzetter.

 

 

 

Spanje Zorgverzekering

Contactgegevens Hypotienda

C/ Pablo Casals 7 Local 2 
29602 Marbella (Málaga - Spanje)

Telefoon :    (+34) 951 319 383 
Mobiel:        (+34) 685 461 863
Fax:            (+34) 952 821 700
Email:         info@hypotienda.com